Het Europese socialisme van de negentiende eeuw : Friedrich Engels. - Mellink, Albert (Arnhem : Van Loghum Slaterus, 1954)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek