400.000 tegen raketten in Europa : Brussel 23 oktober 1983. - Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA) (Antwerpen Weesp : Standaard, 1983)
Fonds Perrone
Herinnering aan de betoging van 23 oktober 1983
Nederlands
Monografie
Keywords: vredesbewegingen