Samenwerkende Maatschappij Vooruit N° 1 : ontstaan, uitbreiding en doel. - SM Vooruit (Gent : SM Vooruit, 1888)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; coöperatieve beweging