Cavalier seul : 45 années de socialisme européen - de Man, Hendrik (Genève : Ed. du Cheval Ailé, 1948)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: socialisme; politieke geschiedenis; Wereldoorlog 2; Wereldoorlog 1