De vaccinatie en het regeeringsontwerp tot herziening der wet op de besmettelijke ziekten. - Saltet, R.H. (Nijmegen : Thieme, 1891)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek