Klassemoraal : een antwoord aan Jhr. de Savornin Lohman en Mr. P.J. Troelstra, leden der Tweede Kamer - Gorter, Herman (Amsterdam : J.J. Bos, 1920)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Brochure
Keywords: Troelstra, Pieter Jelles; klassenstrijd