Landbouw en industrie : hoofd- en handenarbeid vereenigd. - Kropotkin, Peter (Amsterdam : Van Looy, 1902)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek