Socialistiese opvoedings- en onderwijsdenkbeelden. - Klinkenberg, Pieter (Amsterdam : Arbeiderspers, 1933)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; opvoeding; pedagogie