Stemmen der vrijheid : brieven van revolutionnairen. - Roland Holst-van der Schalk, Henriëtte; De Jong, David (Amsterdam : De Vlam, 1934)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: vrijheid; Revolutionairen