Sprekende cijfers : wat Nederlandse socialisten moeten weten over maatschappij, economie en partij - Molendijk, P.J.; Wijnmaalen, J.C.; Hartog, F. (Amsterdam : Arbeiderspers, 1949)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek