Handhaving van de orde : studie der regeringsontwerpen 420-421-422-424 van 16 augustus 1962 - Calewaert, Willy; De Kock, Marc; Lallemand, Roger; Moureaux, Serge; Schellekens, Jacques (Etterbeek : [s.n.], 1962)
Bibliotheek RUG Nieuwste Geschiedenis
Archief Blondine Goeminne
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: regering; Ordehandhaving; stakingsrecht