De Antwerpse dokwerker 1830-1940. - Van Isacker, Karel (Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1963)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bibliotheek Camille Huysmans
Uitgegeven met de steun van de Universitaire Stichting van België
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; havenarbeiders; Antwerpen