Algemeene werkstaking en sociaaldemokratie - Roland Holst-van der Schalk, Henriëtte; Kautsky, Karl (Rotterdam : Wakker, 1906)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Fonds Perrone
Nederlands
Monografie