De heerschappij van het Grootkapitaal in het jaar 1893 door een honderdjarige slaaf. (Amsterdam : Vlaanderen)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek