Het verdriet van Vlaanderen? : over de macht van de katholieke zuil. - Van Haegendoren, Mieke; Vandenhove, Ludwig (Antwerpen Weesp : Standaard, 1985)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Christelijke Volkspartij (CVP).; verzuiling