De stormvogel der revolutie : mededelingen van een ooggetuige over de "Aderlating" op 22 januari 1905 te St.Petersburg. - Gnjew; Werner, Sonja (Rotterdam : Wakker, 1905)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek