Beknopte bibliografie van de politieke en sociaal-ekonomische evolutie van België 1918-1980. - Gaus, Helmut; De Waele, Maria; Uytterhaegen, Frank (Gent : Seminarie voor Pol. Wet. RUG, 1983)
Bibliotheek François Vercammen
Archief ABVV-Jongeren
Nederlands
Monografie
Keywords: bibliografieën; bronnen