Sur la littérature et l'art - Marx, Karl; Fréville, Jean; Thorez, Maurice; Engels, Friedrich (Paris : Ed. Sociales, 1954)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: kunst; literatuur; marxisme