Eeuwige dilemma's : honderd jaar socialistische partij. - Brepoels, Jaak; Vandenbroucke, Frank; Huyse, Luc (Leuven : Kritak, 1985)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Socialistische Partij (SP).; socialistische arbeidersbeweging