Vijftig jaar sociale, politieke, katholieke actie : 1884-1934. - Pierlot, Hubert; Eylenbosch, G. ([Gent] : [Het Volk], 1937)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek