Bronnen voor de studie van de hedendaagse Belgische samenleving - Vanden Eeckhout, Patricia; Witte, Els (Antwerpen Amsterdam : De Nederlandse Boekhandel, 1986)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie