De moord op Trotski. - Don Levine, Isaac (Utrecht Antwerpen : Het Spectrum, 1962)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Trotski, Leon