Hedendaagsch humanistisch streven : democratisch socialisme en zijn betekenis voor de BWP - Delvo, Edgard; de Man, Hendrik (Antwerpen : De Sikkel, 1939)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Belgische Werkliedenpartij (BWP).; socialisme; arbeidersbeweging; planisme