Planisme et progrès social. - Angelopoulos, Angelos (Paris : R. Pichon & R. Durand-Auzias, 1953)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: economisch beleid; geleide economie; planisme