Hitler en het politieke lot van België (1940-1944) : de vestiging van een Zivilverwaltung in België en Noord-Frankrijk : deel 1: Koningskwestie en bezettingsregime van de kapitulatie tot Berchtesgaden (28 mei-19 november 1940) - De Jonghe, Albert (Antwerpen Utrecht : De Nederlandsche Boekhandel, 1972)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: Wereldoorlog 2