La Flandre Wallonne : enquête économique et sociale. - Dejean, Christian; Gottschalk, Max; Fleurix, Annette (Bruxelles : Institut de Sociologie Solvay, 1958)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek