Congo : socialistische stellingen 1885-1960. - Belgische Socialistische Partij (BSP) (Brussel : Stichting Louis de Brouckère Emile Vandervelde Instituut, 1960)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; buitenlandse politiek; politieke geschiedenis; Belgisch Congo