Bloemlezing voor de liederavonden van het Willems-Fonds te Gent 1905 [Bladmuziek]. - Willemsfonds (Gent : Comiteit van het Willems-Fonds ter bevordering van den Nederlandschen zang, 1905)
Deze brochure bevat volgende liederen
Vlaanderen
De nacht
't Lied van de ton
Kerlingaland!
't Lied van den Reus
Wilhelmus van Nassouwen
De tiende penning
Strijdzang der Geuzen
O Schelde!
Arteveldelied
Jan broeder vrijt een meisje zoet
De Vlaamsche Leeuw
Lentelust
Lied der klokke Roelandt
Nederlandsch volkslied
Ik ken een lied
Een triomfantelijk lied van de Zilvervloot
Mijn Vlaandren heb ik hartelijk lief
De Voerman Jantje Plezier
Mijne moedertaal
Kom schipper, trouwe kerel
Ons vaderland
Vlaanderen bovenal
Lieven Uitzet
Het standbeeld van Alva
Lied van den Boer
Het Kerelslied
Marcia funebre
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen