De geschiedenis van het socialisme in België. - Pierson, Marc-Antoine; Spaak, Paul-Henri (Gent : De Vlam, 1953)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Archief H.BoudryBibliotheek Jean De Roose
Nederlands
Monografie
Keywords: Belgische Werkliedenpartij (BWP).; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; politieke geschiedenis; socialistische ideologie; België