De moeder [Bladmuziek] : kantate voor mezzo-sopraan, bariton, 2 piano's, 4 recitanten en gemengd koor. - Brecht, Bertolt; Eisler, Hanns (Berchem : EPO Brecht Eisler Koor, 1979)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De volharding
Als de kraai
Het lied van de soep
De kapotte jas
Bedenkingen over de rode vlag
Loflied op het kommunisme
Loflied op het leren
Loflied op de revolutionair
Zingen in de gevangenis
Loflied op Wlassowa
Loflied op de derde zaak
Grafrede
Sta op!
Loflied op de dialektiek
D/82/008/DOC
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Eisler, Hanns; liederen; podiumkunsten