Beschouwingen betreffende de economische stellingen van de oproep tot progressistische frontvorming : Nationaal BSP congres 13 en 14 december 1969. - BSP-federatie Gent-Eeklo (Gent : BSP, 1969)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Brochure