Socialistische perspectieven : inleidende rede, uitgesproken op het Buitengewoon Congres van 19 en 20 september 1959 - Collard, Leo; Belgische Socialistische Partij (BSP) (Gent : Stichting Louis de Brouckère, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: planeconomie; zelfstandigen