Recht op gezondheid : rede uitgesproken op het BSP Kongres van 19 september 1959 - Leburton, Edmond; Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten (NVSM) (Brussel : NVSM, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Rede uitgesproken op het BSP-Congres van 19 september 1959
Nederlands
Brochure
Keywords: gezondheidsbeleid; gewaarborgd weekloon