Artikelen en toespraken na zijn gevangenschap bijeengebracht. - Cleaver, Eldridge; Wassenbergh, Heye; Scheer, Robert (Utrecht : Bruna, 1970)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek