Het collectivisme : debat tusschen den heer Arth. Buysse, advokaat en gezel A. Bogaerts, opsteller van Vooruit. - Buysse, Arthur; Bogaerts, Aimé (Gent : Volksdrukkerij, 1904)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; collectivisme