Buitengewoon Congres van de BSP, 4 maart 1961 : ontwerp van verkiezingsprogramma van de BSP : socialistisch programma op sociaal gebied. - Belgische Socialistische Partij (BSP) (Gent : BSP, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: Parlementsverkiezingen van 1961