25 jaar Belgisch socialisme : evolutie van de verhouding van de Belgische Werkliedenpartij tot de parlementaire democratie in België van 1914 tot 1940 - Claeys-Van Haegendoren, Mieke (Gent : Standaard Wetenschappelijke Uitgeverij, 1967)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Belgische Werkliedenpartij (BWP).; Parlement; Interbellum <Ta>