Afgedongen van den bodem des rechts : toespraak gehouden te Amsterdam, 's-Gravenhage en Rotterdam met officieele stukken toegelicht. - Croll, C. (Den Haag : Liebers, 1886)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek