Honderd jaar burgerlijke demokratie. - Craeybeckx, Lode; Wauters, Arthur (Brussel : De Wilde Roos, 1930)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: politieke geschiedenis; socialistische ideologie