Wie verbruikt wat? : resultaten van een enquête uitgewerkt door de Algemene Coöperatieve Vennootschap. - Algemene Coöperatieve Vennootschap (Brussel : Algemene Coöperatieve Vennootschap, 1966)
Archief Société Générale Coopérative (SGC)
Nederlands
Monografie