Staal, een monster zonder waarde? : de problemen van de Belgische staalsector 1974-1983. - De Waele, Maria (Deurne : Kluwer, 1983)
Bibliotheek François Vercammen
Archief Wouter Dambre
Nederlands
Monografie
Keywords: staalindustrie