Socialisme et marxisme - de Man, Hendrik (Bruxelles : L'Églantine, 1928)
Fonds Perrone
Samenvatting naar "La Vie Socialiste" van een toespraak gehouden voor een groep socialistische studenten te Parijs bij de Union des Coopérateurs, 23 januari 1928
Frans
Monografie