Histoire de l'Internationale Socialiste - Engels, Friedrich; Kautsky, Karl; Vandervelde, Emile; Adler, Friedrich; Bauer, Otto (Bruxelles : L'Églantine, 1924)
Fonds Perrone
Frans
Brochure
Keywords: Eerste Internationale (1864-1876).; Tweede Internationale (1889-1919).; Derde Internationale (1919-1943).