Links af, naar rechts : portret van een politieke partij of de ommezwaai van de CPN in het conflict Moskou-Peking. - Baruch, Friedl (Den Haag : Kruseman, 1967)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Archief Rudi Van Doorslaer
Nederlands
Monografie
Keywords: Communistische Partij van Nederland; Vrijzinnige Werkmansbibliotheek