Het nationaal-socialisme - Banning, Willem (Arnhem : Van Loghum Slaterus, 1923)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek "Leeren Vereert"
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; nationalisme; socialisme