De Antwerpse Poesjenellenkelder - Bergers, Theo (Brussel : De Wilde Roos, 1929)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Een vroolyck liedekyn van den Poesjen (blz 356)
Marseillaise (blz 368)
Nederlands
Brochure
Keywords: marionettenspelen; liederen; Antwerpen