De zestigste verjaring van Emiel Vandervelde : verslag van het intiem feest ingericht in het Volkshuis te Brussel op 25 januari 1926 - de Brouckère, Louis; Mertens, Corneel; Serwy, Victor; Pladet, Jean; Pels, Alice; Destrée, Jules; Vandervelde, Emile; Kautsky, Karl (Brussel : De Wilde Roos, 1926)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vandervelde, Emile