Congres van de Belgische Socialistische Partij 2 en 3 december 1950 : verslag : het scholenvraagstuk. - Belgische Socialistische Partij (BSP) (Gent : BSP, 1950)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Verslag
Keywords: schoolstrijd