De organisatie en de oriëntatie van de partij : inleidende nota voor de Algemene Raad van 30 mei 1947 - Buset, Max; Belgische Socialistische Partij (BSP) (Brussel : BSP, 1947)
Bibliotheek Camille Huysmans
Inleidende nota voor de Algemene Raad van 30 mei 1947
Nederlands
Brochure
Keywords: BSP-congressen.; socialistische ideologie