La journée des huit heures. - Bertrand, Louis (Bruxelles : Le Peuple, 1891)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Documentatiebestand Société Générale Coopérative (SGC)
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; arbeidsduurvermindering